Mijn Aanbod

Coaching

(Team) Coaching

Coaching is het begeleiden van mensen zodat zij (weer) optimaal gaan functioneren. Organisaties en functies veranderen voortdurend. Dit vraagt inzet van andere competenties van medewerkers en doet een beroep op de flexibiliteit van de persoon. Daarnaast is de mens zelf continu in ontwikkeling. Midden in deze hectiek is het soms nodig om stil te staan en na te denken. Om inzicht te krijgen in de huidige situatie en een nieuwe balans te creëren.
lees verder...

Loopbaanbegeleiding

Loopbaan

Loopbaanbegeleiding is gericht op een duidelijk resultaat, namelijk een loopbaanplan met heldere, haalbare en concrete stappen. Doordat organisaties veranderen, of doordat de persoonlijke levenssfeer van een medewerker verandert, kan het noodzakelijk zijn de huidige loopbaan te evalueren en dringende vragen te beantwoorden. Door deze evaluatie goed te begeleiden en te regisseren, wordt de medewerker zich uiteindelijk bewust van de mogelijkheden en onmogelijkheden in zijn of haar carrière.
lees verder...

Outplacement

Outplacement

Outplacement is gericht op een duidelijk resultaat, namelijk een passende nieuwe functie. Doordat organisaties veranderen, of doordat een medewerker zich anders ontwikkelt dan gewenst, of naar aanleiding van een conflictsituatie kan het nodig zijn de arbeidsovereenkomst met een medewerker te beëindigen en een outplacementtraject te starten. Door dit traject zorgvuldig, op maat en resultaatgericht te begeleiden kan een crisis uiteindelijk resulteren in een nieuwe start.
lees verder...